Lid expertgroep TVVL

Per 2023 ben ik aangesloten bij de Expertgroep Gebouwautomatisering en -beheer van de TVVL. De Expertgroep houdt zich bezig met diverse projecten waarbij het automatiseren van processen en deze kunnen bundelen in een centraal systeem een steeds belangrijker onderdeel worden binnen het werk van de installatiebranche. Of het nu gaat om klimaatbeheersing of elektrotechniek, een gebouwautomatiseringssyteem kan veel energie besparen en comfort bieden. Een echte totaaloplossing kan echter alleen door een integrale aanpak tot stand komen.

De projecten gaan vaak over de binnencomfort- en  energieprestaties van gebouwen. Studies laten zien dat het gebruik van data kan helpen in het ontdekken, optimaliseren en/of oplossingen van technische mankementen. Lees meer over onze projecten.

Onze expertgroep komt regelmatig bijeen om te vergaderen, dingen te organiseren en oplossingen te verzinnen voor de integratie van systemen in een gebouw en het borgen van de kwaliteit en de prestaties van technische installaties. Dit is tenslotte hun expertise.